Gå til hovedindhold

Nyheder og pressemeddelelser

526 resultater

Guldborgsund opretter Masterclass i dannelse

21. okt 2021

Pressemeddelelse

Fra foråret 2022 udbyder Guldborgsund Kommune en Masterclass målrettet kommunens medarbejdere og samtidig udvikles undervisningsmateriale, som kan bruges af alle. Målet er at sætte dannelse på både den lokale og nationale dagsorden og i endnu højere grad få dannelse ind som en del af hverdagen.

Guldborgsund Kommune vil styrke den demokratiske dannelse ved at uddele samtalekort på alle bibliotek- og borgerservicesteder

19. okt 2021

Pressemeddelelse

Formålet med kortene er at skabe gode, nysgerrige og oplysende samtaler om lokaldemokratiet i Guldborgsund Kommune. Fra tirsdag den 19. oktober har alle borgere mulighed for at hente et sæt samtalekort på alle bibliotek- og borgerservicesteder i Guldborgsund Kommune. Det er gratis at hente samtalekortene.

Lystfiskeri for hele familien på Stubbekøbing Havn i efterårsferien

18. okt 2021

Lystfiskeri

Dagene bliver langsomt kortere. Temperaturen falder og løvet skifter til røde og gule nuancer på træerne. Alt sammen tydelige tegn på efterårets komme. For børnefamilier, er skolernes efterårsferie en oplagt mulighed, for at opleve naturens “efterårsmagi” på nærmeste hold - med en fiskestang i hånden.

Byrådet i Guldborgsund har vedtaget budgettet for 2022

14. okt 2021

Pressemeddelelse

På torsdagens byrådsmøde blev budget 2022-2025 vedtaget. For at imødekomme den samlede økonomiaftale mellem KL og regeringen besluttede byrådet at reducere det samlede anlægsbudget med knap 13 millioner kroner.

Godkendt støtte baner vejen for rytmiske koncerter i 2022

14. okt 2021

Pressemeddelelse

Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget har besluttet at støtte Musik Guldborgsund og Riverside Jazz Club, og med de bevilgede midler forventer spillestederne at afholde op mod 48 koncerter i løbet af 2022.

Vil du være en del af frivillignetværket Coding Pirates?

14. okt 2021

Pressemeddelelse

Har du lyst til at hjælpe børn og unge i Guldborgsund Kommune med deres digitale projekter, så bliv en del af Coding Pirates.

Ansøgningen til DiscoverEU rejsepas er nu åben

14. okt 2021

Er du EU-borger og født mellem d. 1. juli 2001 og d. 31. december 2003 og vil elske at udforske Europa? Så er det her øjeblikket, du har ventet på.

Invitation: Første spadestik

13. okt 2021

Pressemeddelelse

Fredag den 15. oktober kl. 12:00 påbegyndes arbejdet på Nykøbing Falster Stadionhal, og Guldborgsund Kommune markerer igangsættelsen af byggeriet med taler, musik og første spadestik.

Nyt drivhus på vej til Toreby Centrets Venner

12. okt 2021

Pressemeddelelse

Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget har uddelt midler fra SOL-puljen til et nyt drivhus, der kan være med til at skabe et endnu større fællesskab i Toreby mellem børn og de ældre på plejecentret.

Kom og vær med til Danmarks største vælgermøde

12. okt 2021

Pressemeddelelse

Debatter med lokale politikere og bliv godt rustet til kommunalvalget