Gå til hovedindhold

Kom og vær med til Danmarks største vælgermøde

Debatter med lokale politikere og bliv godt rustet til kommunalvalget

12. okt 2021

Indhold

  I anledning af kommunalvalget afholder Danmarks Biblioteksforening i oktober Danmarks største vælgermøde, med møder fordelt på folkebiblioteker over hele landet. Hos Bibliotek & Borgerservice i Guldborgsund byder vi naturligvis også ind med et spændende vælgermøde som vores bidrag til dette landsdækkende projekt.

  Vælgermødet finder sted mandag den 25. oktober kl. 19-21.30 i Salen på Hovedbiblioteket. Kom og mød de lokale kandidater, som indtil videre tæller spidskandidater fra de fleste partier, og få svar på netop dine spørgsmål, så du bliver godt rustet til kommunalvalget i november.

  Tema for vælgermødet
  Temaet for vælgermødet er ”Tænk globalt – Handl lokalt” og er tænkt som en debat mellem kandidater og borgere med udgangspunkt i en bæredygtig verden og lokale udfordringer. Vælgermødet består af tre runder med udgangspunkt i følgende temaer:

  Runde 1: Hvordan sikrer vi det folkelige i en bæredygtig fremtid?
  Og hvilken rolle spiller kulturen og folkebiblioteket?

  Runde 2: Hvad er de vigtigste mål i Guldborgsund kommune?
  Med fokus på relevante lokale emner med udgangspunkt i FNs verdensmål.

  Runde 3: Hvad så, Guldborgsund?
  Hvordan agerer vi lokalt i morgen – og i de næste fire år – hvis vi skal skabe en bedre verden?

  Kig forbi til en spændende aften i lokalpolitikkens og demokratiets tegn! Det er gratis at deltage, men husk at bestille billet på guldbib.dk. Vær opmærksom på, at der ikke er elevator til Salen i Rosenvænget, der er beliggende på 1. sal.